IZRADA SAJTA za 10 €

Home   FORUM   Toplista   HTML   CSS   JavaScript   PHP   DIZAJN   SEO   Mapa


KONTAKT
izuzetan[at]gmail.com


TOP LISTA SAJTOVA
Igrice
Slike

Sajtovi za vesti, komunikaciju i upoznavanje

Sajtovima za vesti

Sajtovima za vesti je primarna svrha prezentovanja "online" vesti. Postoje dve glavne vrste sajtova za vesti: Sajtovi koji prezentuju opšte vesti, i sajtovi koji prezentuju specifične vesti, to jest vesti vezane za uske oblasti.

Dizajnerski gledano sajtove za vesti je lako izraditi. Potrebno je samo napraviti administracijski mod (koji je jako jednostavan) tako da uredjivači na jednostavan način mogu svakodnevno menjati svaki sadržaj sajta. Postoje mnoga gotova rešenja za takve sajtove koja se mogu i besplatno naći na internetu. Dovoljno ih je samo skinuti i podesiti po vašim nekim afinitetima, kako u tehničkom nekom smislu (na primer vremenska zona, jezik sajta i slično), tako i u smislu grafičkog izgleda sajta.

Danas gotovo sve medijske kuće, kako novinske tako i televizijske, imaju i svoja internet izdanja. Medjutim sve je više sajtova za vesti koje posluju isključivo na internetu.

 Sajtova za upoznavanje i komunikaciju

Sajtova za upoznavanje i komunikaciju je sve više na internetu, ali sve je više i posetilaca takvih sajtova. Takvi sajtovi su jako složeni za izradu jer moraju ispuniti veliki broj usluga i servisa posetiocima. Medjutim gotovo svaki novi takav sajt nudi nove servise posetiocima i nove mogućnosti kako bi bio konkurentan.

Osnovni servisi su mogućnost kreiranja profila, ubacivanje raznoraznih ličnih informacija, slika i slično. Omogućavanje direktnog četovanja izmedju korisnika, slanje poruka, evidencija ko je online a ko ne, mogućnost pretrage članova po raznim kriterijumima, itd itd. Kao što rekoh svakodnevno nastaju novi servisi u sklopu tih sajtova tako da po tehničkoj i programskoj složenosti postepeno izbijaju na prvom mestu na internetu.

Copyright © 2010 BUbaj. Powered By bubaj.com
Web dizajn    Domen i vrsta sajtova    Grafički web dizajn    FTP konekcija